fbpx
085 273 23 28 Vragen? Bel ons en wij helpen u graag verder!
Menu

Zakelijk en privé gemak

Een ideale oplossing met Boxaround

Particulier & zakelijk

Bij Boxaround huurt u zakelijk en privé makkelijk een opslagbox. Wij hebben diverse diensten waar u als bedrijf of particulier gebruik van kunt maken. 

.

Particulier

Huurt u als particulier bij ons een opslagbox, dan betaalt u hier geen BTW over. Uw spullen zijn standaard verzekerd voor een bedrag tot € 4.000,-. Door de professionele beveiligingsmaatregelen die Boxaround hanteert, is het ook vaak mogelijk om de opslag die u huurt onder de inboedelverzekering te laten vallen.

.

Indien dit niet mogelijk is, bieden wij u graag een aanvullende verzekering aan voor een voordelig tarief. Aan de hand van de goederen die u bij ons wilt opslaan in combinatie met de verzekerde waarde krijgt u een aanbieding die specifiek op uw situatie van toepassing is.

Zakelijk

Boxaround biedt ook ondernemers, bedrijven en instellingen het gemak van self-storage. Zo kunt u bij ons diverse spullen makkelijk opslaan.

  • Opslag van inventarissen tijdens een verbouwing of verhuizing.
  • Archieven extern opslaan om meer werkruimte intern te creëren.
  • Geleverde apparatuur kan opgeslagen worden tot de daadwerkelijke installatie.
  • Door de hoge beveiligingsgraad kunnen vertrouwelijke documenten zonder zorgen worden ondergebracht.

.

Aan veiligheid en kwaliteit besteden we veel aandacht door onze meervoudige beveiliging. Zo is het alleen mogelijk om met een inrijpas naar binnen te gaan. Door de toepassing van surveillance, camerabewaking, elektronische beveiliging en brandalarm is al het mogelijke gedaan om de vestiging zo veilig als een kluis te maken. Meer weten? Bel ons dan op 085-2732328.