fbpx
085 273 23 28 Vragen? Bel ons en wij helpen u graag verder!
Menu

Handige opslagruimtes van Small tot XL

Voor ieder soort opslag van 3m³ tot 49m³

Opslagruimte

Het huren van opslagruimte bij Boxaround is makkelijk en snel geregeld. Een opslagbox is al te huur vanaf een periode van één maand met een opzegtermijn van twee weken. Eén telefoontje naar ons is al genoeg om een box op maat te reserveren. En met onze gratis Ophaalservice hoeft u uw spullen niet eens meer zelf te brengen!

.

De opslagbox kunt u op vertoon van een geldig legitimatiebewijs direct in gebruik nemen. De self-storage adviseurs van Boxaround dragen zorg voor een vlotte en duidelijke behandeling van uw vragen en wensen. Voor ieder soort opslag hebben we plek bij Boxaround:

  • Small: opslagboxen van 3m³ t/m 9m³
  • Medium: opslagboxen van 10m³ t/m 18m³
  • Large: opslagboxen van 20m³ t/m 27m³
  • XL: opslagboxen van 32m³ t/m 49m³
  • U kunt ook uw auto, boot, aanhangwagen, paardentrailer of caravan stallen op ons beveiligd buitenterrein

.

Kosten

Om uw spullen op te slaan bij Boxaround betaalt u gemiddeld slechts € 7,- per m³. Meer weten over de kosten voor het huren van een opslagbox? Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan en u ontvangt deze binnen 5 minuten per email.

.

Ruimte

In onze opslagboxen kunt u per m³ zo’n 10 standaardverhuisdozen opslaan. Een verhuisdoos heeft een afmeting van 48cm x 32cm x 36cm (lxbxh). Dit geeft u een idee van de ruimte die u tot uw beschikking heeft. De hoogte van onze opslagboxen varieert van 2,30m tot 3,00m. U kunt dus eenvoudig grote spullen plaatsen.

.

Droog, verwarmd en geventileerd

Door de toepassing van verschillende verwarmingssystemen in combinatie met een uitgekiend ventilatiesysteem, blijven uw spullen netjes. Door het stabiele klimaat hoeft u zich geen zorgen te maken over de omstandigheden en is overladen direct mogelijk. Waardevolle bezittingen zoals klassieke en antieke voorwerpen kunt u dus gerust bij ons onderbrengen.

.

Boxaround op RTL4

Recent is Boxaround te zien geweest op RTL4. Krijg een leuk inkijkje in onze self storage faciliteit en bekijk de uitzending via de link hieronder:

 Boxaround-rtl4