Direct een prijsvoorstel?
Vraag hier uw offerte aan

Disclaimer

Bij het maken en up-to-date houden van deze website houden we de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht. Er bestaat altijd de mogelijkheid dat bepaalde informatie verouderd of onjuist is. Boxaround is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten, ondernomen op basis van de informatie op deze site.

Alle intellectuele eigendomsrechten van het tekst- en beeldmateriaal en geprogrammeerde onderdelen van deze site komen uitsluitend toe aan Boxaround of haar toeleveranciers. Niets van deze site mag worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Boxaround.

Hoewel wij bij het produceren en actueel houden van deze internetsite de grootst mogelijke zorgvuldigheid betrachten, bestaat altijd de mogelijkheid dat bepaalde informatie verouderd of onjuist is. Boxaround is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten, ondernomen op basis van de informatie op deze site.

Ondervindt u toch problemen op onze website, stuur ons dan e-mail viainfo@boxaround.nl. Wij doen ons best om het voor u zo snel mogelijk te verhelpen. Heeft u naar aanleiding van de bovenstaande informatie nog vragen of opmerkingen neem dan contact met ons op.