Direct een prijsvoorstel?
Vraag hier uw offerte aan

Boxaround voor bedrijven

Self-storage biedt ook bedrijven, onderwijsinstellingen, ziekenhuizen en wetenschappelijke centra een prima oplossing. Bijvoorbeeld voor:

  • Opslag van inventarissen tijdens een verbouwing of verhuizing.
  • Archieven extern opslaan om meer werkruimte intern te creëren.
  • Geleverde apparatuur kan opgeslagen worden tot de daadwerkelijke installatie.
  • Door de hoge beveiligingsgraad kunnen vertrouwelijke documenten zonder zorgen worden ondergebracht.


gratis-ophaalservice.png 


Uit onderzoek is gebleken dat voor professionele instellingen met name veiligheid en kwaliteit van de dienst van groot belang zijn. Om aan deze wensen tegemoet te komen, past Boxaround meervoudige beveiliging toe, die aan de hoogste eisen voldoet. Zo is het alleen mogelijk om met een inrijpas naar binnen te gaan. Door de toepassing van surveillance, camerabewaking, elektronische beveiliging en brandalarm is al het mogelijke gedaan om de vestiging zo veilig als een kluis te maken.

Periode

Opslag is te huur vanaf een periode van één maand tot onbepaalde tijd met een opzegtermijn van slechts twee weken. Tussentijds een ander formaat box is geen probleem, mits dit voorhanden is. Het enige dat u nodig heeft voor het huren van een box is een geldig legitimatiebewijs en een recent inschrijvingsbewijs van de Kamer van Koophandel. Seizoenvoorraden, archieven, inventarissen en andere bedrijfszaken zijn in een handomdraai netjes ondergebracht bij Boxaround

Aanvullende diensten voor bedrijven

Boxaround biedt bedrijven en ondernemers handige aanvullende diensten die u tijd besparen zoals het gebruik van een eigen postbus op onze vestiging. Ook heeft Boxaround een Aanname-service waardoor u goederen en pakketten kunt laten afleveren op onze vestiging. Wij bewaren deze dan voor u.